Tamron is een interessant merk voor fotografen. Het bedrijf is opgericht in 1950 en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevende producent van lenzen en optische apparatuur voor fotografen. Tamron biedt een breed scala aan objectieven voor verschillende camera’s en lensmounts, van standaard zoomlenzen tot tele- en macrolenzen.

De kwaliteit van Tamron-lenzen is over het algemeen goed, met scherpe en heldere beelden en een solide bouwkwaliteit. Tamron-lenzen zijn ook vaak een aantrekkelijke keuze vanwege hun relatief betaalbare prijs in vergelijking met de concurrentie.

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen en kan de kwaliteit van Tamron-lenzen variëren tussen verschillende modellen. Het is altijd belangrijk om reviews en beoordelingen te raadplegen voordat u een aankoop doet om ervoor te zorgen dat u de beste optie kiest voor uw specifieke behoeften en budget.

Meest verkochte lenzen van Tamron?

Tamron biedt een breed scala aan lenzen voor verschillende camera’s en lensmounts, dus de meest verkochte lenzen kunnen variëren afhankelijk van de markt en het type gebruiker. Hier zijn echter enkele van de populairste lenzen van Tamron op dit moment:

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD voor Sony E-mount – Deze standaard zoomlens voor full-frame Sony-camera’s heeft een groot diafragma van f/2.8, een snelle en stille RXD autofocusmotor en een compact ontwerp.

Tamron 70-200mm f/2.8 G2 voor Canon en Nikon – Deze populaire telezoomlens heeft een groot diafragma van f/2.8 en biedt snelle en stille autofocus, optische beeldstabilisatie en weerbestendige afdichting.

Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXD voor Sony E-mount – Deze allround zoomlens voor APS-C Sony-camera’s biedt een groot diafragma van f/2.8, optische beeldstabilisatie en een compact en licht ontwerp.

Tamron 150-600mm f/5-6.3 G2 voor Canon en Nikon – Deze super telezoomlens is populair bij natuurfotografen en biedt een bereik van 150-600mm, optische beeldstabilisatie, snelle autofocus en weerbestendige afdichting.

Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD voor Sony E-mount – Deze alles-in-een zoomlens voor full-frame Sony-camera’s biedt een groot zoombereik van 28-200mm, een snelle en stille RXD autofocusmotor en een compact ontwerp.

Het is belangrijk op te merken dat deze lijst slechts een selectie is van populaire Tamron-lenzen op basis van markttrends en gebruikersvoorkeuren. Er zijn nog veel meer Tamron-lenzen beschikbaar die ook zeer gewild zijn onder fotografen en videografen.