Kadreer unieke portretten. Leg gebeurtenissen in de verte vast. Met een maximale brandpuntsafstand van 250 mm biedt dit objectief met 5x zoom en snelle scherpstelling meer bereik dan de meeste objectieven. Dit geweldige allround objectief is perfect voor op reis en produceert prachtig scherpe foto’s en video’s..

Mogelijkheden te over met dit veelzijdige telezoomobjectief. U beschikt over voldoende bereik om scherp te stellen op onderwerpen in de verte. En over een snelle scherpstelling om acties scherp in beeld te brengen. Wat u ook fotografeert, door de grote Z-vatting van Nikon kan dit objectief meer licht over het hele beeld vastleggen. U krijgt meer details, diepte en kleur in elke foto en elke video.

Actie

Geniet van de vrijheid om in te zoomen voor dramatische close-ups van verafgelegen onderwerpen of gebruik de groothoek om de hele scène in beeld te brengen. U kunt gebeurtenissen scherp vastleggen, zelfs bij snelle bewegingen.

Portretten

Maak vanaf een afstand portretten met een zachte bokeh, zelfs bij weinig licht. Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,5 m kunt u scherpstellen op onderwerpen dichterbij.

Video’s

Of u nu de algehele sfeer vastlegt of inzoomt op verre skylines, dit objectief stelt stil en vloeiend scherp. U krijgt scherpe en stabiele 4K-video-opnamen, zelfs als u filmt terwijl u loopt.

Zoom in op het leven

Foto’s of video’s, dit NIKKOR Z-objectief blinkt uit in elke situatie. Dankzij de ingebouwde vibratiereductie kunt u fotograferen met sluitertijden die tot 5 stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn.¹ U kunt heldere foto’s maken terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of filmen zonder de ongewenste effecten van cameratrilling. De scherpstelling is snel en vrijwel geluidloos.

HOUD ZELF DE CONTROLE

De geluidloze instelring kan worden gebruikt voor belangrijke functies zoals handmatige scherpstelling, diafragmaregeling (handig om in of uit te faden tijdens video-opnamen) of belichtingscorrectie.

WEES VOORBEREID

Mis nooit meer een fotokans. Het intrekbare objectiefmechanisme zonder knoppen is snel en gebruiksvriendelijk. U kunt het objectief eenvoudig in- of uittrekken door aan de zoomring te draaien.

LICHT VAN GEWICHT

Dit telezoomobjectief voor DX-systeemcamera’s is zeer compact wanneer het is ingetrokken. Wanneer u het objectief intrekt, wordt het vergrendeld, zodat het objectief niet openschuift terwijl dit in uw tas is opgeborgen.

 

 

 

Component voor MILC
Lensstructuur (elementen/groepen) 16/12
Minimum aperture number 32
Dichtstbijzijnde focus afstand 0,5 m
Maximum aperture number 4,5
Lens mount interface Nikon Z
Brandpuntbereik ? 50 – 250 mm
Aantal diafragma bladen 7
Reproductie ratio 0.23x
Zoomcapaciteit Ja
Kijkhoek, horizontaal 30°
Afbeeldingsensor format DX
Interne focus (F) Ja
Prestatie
Compatibele camera merken Nikon
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Design
Kleur van het product Zwart
Technische details
Optische zoom ? 5x
Gewicht en omvang
Diameter 7,4 cm
Maat filter 6,2 cm
Lengte 110 mm
Gewicht ? 405 g
Inhoud van de verpakking
Lensdop inbegrepen Ja